Arbeta effektivt med Office 365.

Office 365

Effektivt samarbete med Office 365

Vi hjälper er att implementera nya eller migrera befintliga installationer till Office 365 så att ni kan köra ett videomöte med er leverantör i Danmark eller dela en anteckning från senaste byggmötet med en kollega.

Office 365 ger er alla de verktyg ni är van att jobba med och friheten att göra det på vilken enhet ni vill, var ni än befinner dig. Dessutom innehåller det alla de vanliga programmen som Word, Excel, Powerpoint osv till PC, Mac, mobila enheter eller direkt i webbläsaren.

“Zedcom har hjälpt oss att migrera till Office 365 så att alla i personalen har tillgång till all information de behöver, oavsett vilken typ av enhet de jobbar på eller var de befinner sig.” – Andreas Dahlqvist, Semren & Månsson Arkitektkontor AB.

 

Kontakta oss

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.