Visma Administration är Sveriges mest valda bokföringsprogram och ett kraftfullt bokföringssystem.

Visma Administration onDemand

Sköt företagets ekonomi var som helst från valfri enhet

Visma Administration är Sveriges mest valda bokföringsprogram och ett kraftfullt bokföringssystem som varje dag förenklar verksamheten för tiotusentals företagare.

Vi erbjuder Visma Administration i ett privat moln för högsta säkerhet, tillgänglighet och med alla de verktyg ni behöver.

Med Visma Administation onDemand möjliggörs ett mobilt arbetssätt, arbeta där ni vill, från valfri enhet och ha konstant tillgång till era filer och verktyg.

Skräddarsydd bokföringslösning

Vi skräddarsyr en lösning baserat på ert företags behov, unikt ända ner till enskild användare. Ert moln blir helt privat och det går att köra alla andra applikationer som företaget behöver. Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

Resultatet är en modern och kostnadseffektiv arbetsmiljö till en fast månadskostnad. Givetvis med möjlighet att skala upp eller ned antalet användare i takt med att behoven i verksamheten ändras.

Priser (pris/månad)

Visma 1:a användare Extra användare
Administration 2000 995 kr 219 kr
Lön 600 (max 30 anställda) 499 kr 149 kr
Tid 179 kr 89 kr
Privat moln ( minimum 3 användare)
Användarkonto 545 kr
Microsoft Office std 119 kr
Extra mailanvändare 69 kr

 

Kontakta oss

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.