Visma.net - ett flexibelt affärssystem med automatiserade arbetsprocesser.

Övriga affärssystem

Smarta och automatiserade affärssystem

Söker ni en partner som kan knyta ihop era affärssystem och drifta era lösningar? Behöver ni hjälp att arbeta effektivare och öka lönsamheten? Då är vi rätt företag för uppgiften.

Vi hjälper även till med implementering av affärssystem och integrationer mellan era system för att effektivisera processer och rutiner hos ert företag.

Implementering, drift och optimering

Vi har lång erfarenhet av affärssystem, affärsutveckling och är specialiserade inom processoptimering. Vi hjälper er kort och gott att implementera och drifta lösningar från Visma, Mamut, Microsoft Dynamics, Pyramid, Monitor, Opera, Micros, Hotsoft, R360 med flera. Vi är givetvis med i hela processen från upphandling till utbildning av användare om ni så önskar. Många av våra kunder har även valt att låta oss ta hand om deras IT-drift i våra säkra datacenter.

Extern IT-avdelning

Vårt personliga engagemang är särskilt viktigt om ni köper ett standardsystem där det är alltför vanligt att ni som kund själv förväntas ta hand om allt efter ni köpt systemet. Hos oss väljer du det som passar dig och din verksamhet bäst, det kan vara ett standardsystem med minimalt antal konsulttimmar eller så låter ni oss vara er externa IT-avdelning.

Automatisera mera

Den rent tekniska lösningen är bara ett verktyg för att nå vårt gemensamma mål. Våra konsulter skapar verkligt mervärde med sin expertis genom att knyta ihop delsystem och automatisera så minimeras ert interna arbete, administration och säkerheten förbättras.

Ett affärssystem ska vara precis det som det låter som – ett system för hela er verksamhet.

Kontakta oss

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.