OneStop Reporting

Få en snabb översikt över ditt företags intäkter och kostnader

OneStop Reporting är en modul för rapportering, budgetering och analys som är integrerad med Visma.net. Du skapar snabbt egna rapporter och kan dela dem med dina kollegor för ekonomisk uppföljning.

Allt som krävs är en webbläsare för enkel distribution av rapporter inom företaget. Modulen levereras med ett färdigt set av rapporter som är anslutna till olika moduler i Visma.net.

OneStop Report Designer

Bygg rapporter snabbt och effektivt med hjälp av Report Designer. Report Designer är en produkt som är helt integrerad med både ditt affärssystem och Microsoft Excel vilket gör den väldigt kraftfull och faktiskt unik. Samtliga rapporter du skapar formateras via Report Designer och du har tillgång till fördefinierade fält och komplett Excelfunktionalitet. Dra-och-släpp funktionen gör att du enkelt kan bygga avancerade rapporter och samtidigt som du skapar rapporten kan du även köra den för att se att resultatet blir som du har tänkt dig.

>> Mer information Om OneStop Report Designer

OneStop Portal

Få tillgång till hela ditt rapportbibliotek via webblösningen Onestop Portal. I Portalen har du möjlighet att markera dina favoritrapporter och skapa personliga dashboards för att få en snabb och enkel överblick över rapporterna som är viktiga just för dig.

>> Mer information om OneStop Portal

OneStop Publisher

Publisher är ditt verktyg för att automatiskt producera och distribuera rapporter. Du ställer enkelt in vilken rapport du vill skapa, vem som ska få rapporten och hur den ska levereras. Det finns också möjlighet att skicka fördefinierade rapportpaket innehållande flera rapporter tillsammans med andra typer av dokument som till exempel Word, Powerpoint eller PDF.

>> Mer information om OneStop Publisher

Liverapportering visar aktuell ekonomisk status

Genom liverapportering har du alltid uppdaterade siffror och kan få rapporter baserade på parametrar som till exempel månad och år, avdelning och projekt. Du ser aktuell ekonomisk status kontra budget och får en tydlig och visuell prognos för året. Det går också att se bakomliggande transaktionsdetaljer. Givetvis finns även möjlighet att integrera sömlöst med Excel för att skräddarsy dina rapporter.

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.