Bitlog WMS

– En modern lösning för smart lagerhantering

Bitlog WMS är en certifierad integrationslösning till Visma net.
Systemet förstärker standardsystemet med bland annat automatik, fler funktioner och mobila klienter.

Alla lageraktiviteter utförs digitalt med en mobil iPad- eller iPodklient (app).
Automatiskt tas det fram de order som skall plockas och visas direkt i den mobila klienten

Modernt

Bitlog WMS är enkelt för användaren. Det är ett modernt och smart system som är byggt i senaste tekniken. Extrem prestanda och hög användarupplevelse.

Flexibelt

Skräddarsydd standardfunktionalitet för att lösa utmaningarna med lagerhantering inom e-handel, retail och offentligverksamhet. Med exempel som leveransplanering, batchplock och crossdock kan ni öka er effektivitet och produktivitet. Det går lätt att integrera och automatisera med exempelvis olika TA-system, lagerhissar och voice pick.

Effektivt

I Bitlog WMS har du ett bra verktyg för uppföljning av alla arbetsmoment på lagret och med användarvänliga flöden öka effektiviteten och kundnöjdheten. Med våra specialanpassade funktioner kan ni spara avsevärd tid. Det finns många exempel på kunder som har effektiviserat upp till 50 % genom att ha automatiska funktioner där man annars jobbar manuellt.

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.