Affärssystem Visma.net

Sänkta kostnader & effektivare processer

Affärssystemet Visma.net är ett helt molnbaserat affärssystem som hjälper dig att skapa affärer istället för att hålla reda på dem. Ditt behov av lokal mjuk- och hårdvara minskar. Det är enkelt att utöka funktioner och användare. Dessutom hanteras versionsuppdateringar, underhåll och servrar av oss. 

Automatiserade
processer

En av de främsta styrkorna med Visma.net är möjligheten att automatisera interna processer. Schemalägg fakturering, beställningar, periodiseringar och avskrivningar för att effektivisera och spara tid.

Affärssystem
i molnet

Visma.net är ett molnbaserat affärssystem. Det innebär att det är enkelt att arbeta även när du är på resande fot eller arbetar hemifrån, oavsett tid på dygnet. Du har tillgång till systemet var du än befinner dig, oavsett vilken enhet du använder.

Integrerade
affärslösningar

Visma.net är bland annat integrerat mot Visma Autoinvoice och Visma Approval vilket gör att du kan skicka, ta emot och attestera fakturor direkt i systemet. Visma.net är också integrerat mot din bank vilket underlättar avstämningar mot bankkonton.

Få en kostnadsfri genomgång

Visma.net Financials

Visma.net Financials är en modul i affärssystemet Visma.net utformat för att matcha avancerade affärsprocesser. Du får oslagbara affärsinsikter och ekonomisk kontroll med en lösning anpassad efter dina behov. Oavsett om du är vd, controller eller ekonomichef så får du pålitlig realtidsinformation och kan fatta välgrundade beslut.

Visma Approval

Visma Approval är en attesteringstjänst som är helintegrerad med Visma.net. Du godkänner dina leverantörsfakturor direkt i valfri webbläsare eller app i din smartphone och kommer åt tjänsten överallt där du har internetuppkoppling. Tjänsten meddelar automatiskt när det är en faktura som väntar på ditt godkännande.

Visma_AutoInvoice_2016

Visma Autoinvoice

Med Visma Autoinvoice så slipper du hantering av pappersfakturor. Du skickar och tar emot fakturorna direkt i ditt affärssystem. Det är dessutom gratis att ansluta sig till, du betalar endast för de tjänster du använder.

Visma.net Logistics

Visma.net Logistics är en logistikmodul i Visma.net som förser dig med aktuella försäljningssiffror, lagerstatus, beställningar och leveransstatus med mera. Det är ett effektivt verktyg för alla typer av verksamheter och kan anpassas till just dina affärsprocesser för ett smidigt arbetsflöde. Du får full kontroll, bra optimeringsmöjligheter och kan tillhandahålla tillförlitlig information till dina kunder. Resultatet – nöjdare kunder och möjlighet till bättre marginaler.

Visma Expense

Visma.net Expense är en molntjänst som förenklar hanteringen av traktamente, milersättning och utläggsregistrering. Den ger dig möjlighet att göra dina reseräkningar var som helst, när det passar dig bäst. Expense ger ett snabbt snabb och enkel sätt att registrera och säkerställer att du får rätt ersättning och att redovisningen blir korrekt.

Visma Autopay

Visma.net AutoPay får du en säker betalnings- och attestprocess. Visma.net AutoPay integrerar Visma.net Financials med din bank och gör det möjligt för dig att hantera elektroniska betalningar och banktransaktioner direkt i ditt finansiella system. Via AutoPay skickar du leverantörsfakturor för betalning direkt till din bank och hämtar information om betalda leverantörsfakturor och kundinbetalningar direkt från din bank.

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.