Zedcom expanderar och söker nya talanger

Din nya tjänst!

Zedcom expanderar och söker nu flera nyutexaminerade civilekonomer som på sikt ska växa in i rollen som affärssystemkonsult. Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher.

I din roll som affärssystemkonsult arbetar du nära företagets kunder i olika implementationsprojekt. Du ansvarar för förstudie, kravställning, integration, anpassning och utbildning av system till kund.

Du erbjuds ett spännande arbete med kompetenta kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Dessutom erbjuds du goda möjligheter att vara med och påverka Zedcoms framtida produkter och lösningar.

Du erbjuds och är garanterad en plats på Vismas Trainee-program.

Detta är en rekrytering.

Din bakgrund

Personen vi söker tror vi är nyutexaminerad civilekonom. Kanske har du läst kurser inom affärssystem eller helt enkelt tycker att det vore spännande att utvecklas till affärssystemskonsult.

För rollen krävs att du är vass inom Excel.

Din profil

För att passa bra in i rollen är du en person som vill förstå hur företag fungerar och hur man kan effektivera processer och flöden. Du tycker att det är spännande att hjälpa företag bli mer lönsamma och drivs av att hitta ständiga förbättringar.

Vi tror att du brinner för att etablera samt utveckla relationer och gillar att konfigurera system samt jobba med integration/anpassning. Du vill ha en stor kontaktyta och trivs i sammanhang där du tillsammans med kunder skapar affärsnytta.

Problemlösning är det bästa du vet och finns det något mer spännande än affärssystem? Stämmer du in på detta är du vår nya stjärna.

Din ansökan

Vi på Thalamus har återigen fått förtroendet till att rekrytera en ny medarbetare till Zedcom. Vid frågor är du välkommen att kontakta Thalamus rekryterare Camilla Molander på 070-307 12 50 eller Felix Hernvall på 076- 949 81 39. Sista ansökningsdag är 2018-04-30. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen så ansök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Din nya arbetsgivare

Zedcom sitter på en lång erfarenhet av affärssystem och affärsutveckling, inom en rad olika branscher. Vår nyfikenhet och vår specialisering inom processoptimering hjälper dagligen våra kunder att arbeta effektivare och bli mer lönsamma.

Vårt team har stor erfarenhet av att implementera och drifta lösningar som ex visma.net, Visma Administration, Visma Mamut, Microsoft Dynamics, Opera, Micros, Hotsoft, R360 m.fl. och vi är med i hela processen från upphandling till utbildning av användare. De flesta av våra kunder har även valt att låta oss ta hand om deras IT-drift i våra säkra datacenter.

Sök tjänsten
https://thalamus.se/#s759

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.