Om Zedcom

Zedcom grundades 2005. Idag består Zedcom av två bolag; Zedcom Tele & IT-Lösningar och Zedcom ISP.

Zedcom Tele & IT-Lösningar

Zedcom Tele & IT-Lösningar arbetar primärt som extern IT-avdelning med centraliserad serverdrift och en helpdesk som är bemannad dygnet runt. Fokus ligger även på implementering av affärssystem samt olika integrationer för att effektivisera processer och rutiner för våra kunder. Vi arbetar även med lösningar för larm, passage och säkerhet samt funktionella telefonilösningar.

Zedcom ISP

Zedcom ISP levererar allt från kommunikation för vindkraftsparker i otillgänglig terräng i norr till redundanta fiberuppkopplingar i centrala Stockholm. Tillsammans har vi ett unikt erbjudande där vi tar ett helhetsansvar över hela ditt företags IT-behov där lösningen på ditt problem aldrig är längre än ett samtal bort.

Fakturaadress

zedcom Tele & IT
FE 213
832 80 Frösön
Mejla oss

zedcom ISP
FE 213
832 80 Frösön
Mejla oss

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.