Kontakta oss på Zedcom - vi har kontor i Stockholm och Östersund.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter till våra kontor

Ta gärna kontakt med oss på Zedcom – kontaktuppgifter till våra kontor hittar du nedan och vår support är öppen dygnet runt. 

Mejla oss

Du når oss även via vår chatt och kan registrera ditt serviceärende här på webbplatsen. Chattrutan hittar du längst ner till höger i ditt webbläsarfönster. Och här hittar du information om fjärrsupport.

För akuta fel utöver kontorstider ring vår jourtelefon: 063 – 18 00 00.

Kontakt

Östersund

Öneslingan 11
832 51 Frösön

Tel: +46 (0)63-180000

Stockholm

Telefonvägen 30
126 37 Hägersten

Tel: +46 (0)8-213 800

Fakturaadress

zedcom Tele & IT
FE 213
832 80 Frösön
Mejla oss

zedcom ISP
FE 213
832 80 Frösön
Mejla oss

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.