Gunnar Engstrand AB byter till visma.net

Gunnar Engstrand AB är ett familjeföretag grundat 1927. De arbetar huvudsakligen som grossister med produkter avsedda för torkning och absorption, med kunder inom såväl industri- och servicesektor som inom offentlig verksamhet. En majoritet av produkterna marknadsförs under det egna varumärket EasiTex®. (http://www.guneng.se)

Gunnar Engstrand AB arbetar enligt ledorden kvalitet och kontinuitet, med målet att erbjuda kunden ett sortiment som möter alla krav när det gäller ökad effektivitet, hygien, minimala fibersläpp och maximal absorption för att skapa bästa möjliga totalekonomi.

byter till visma.net

Valet av nytt affärssystem hamnade på visma.net ett helt molnbaserat affärssystem. Fördelarna med visma.net är många. Främsta orsaken till att vi byter till visma.net är de stora möjligheterna med att kunna automatisera, förenkla och schemalägga transaktioner vilket sparar mycket tid och frigör resurser. https://www.visma.se/blogg/molnbaserat-affarssystem/

Visma.net är ett webbaserat affärssystem från början byggt i molnet. Komplett med ekonomi, lager och logistik samt hantering av reseräkningar och utlägg. Den breda och djupa funktionaliteten gör att Visma.net passar medelstora till större företag med mer komplex redovisning.

Smarta affärssystem

Effektivisera processerna hos ert företag genom att automatisera era affärssystem. Vi hjälper er att implementera, integrera, optimera och drifta alla typer av affärslösningar för att minska internadministrationen.

Ett system för hela er verksamhet ❯

Allt inom IT och telefoni

Ett serviceavtal med oss innebär att lösningen på era utmaningar bara är ett samtal bort. Vi tar ett helhetsansvar för service, support och installation inom data, mobil och fast kommunikation och internet. 

Låt oss vara er externa it-avdelning ❯

Komplett servermiljö

Vi erbjuder en komplett och säker servermiljö för hela ert IT-behov.  Genom att lyfta över servrar och drift av era system till ett eget företagsmoln hos oss är allt i er servermiljö dubblerat och fördelat på servrar i två olika datahallar.

Företagsmoln ❯

X4

Säkerhet

Varje fil eller dokument ni sparat, sparar vi fyra gånger, och all lagring görs i vårt eget datacenter i Sverige. Allt för maximal säkerhet.

100%

Helhetsansvar

Vi anpassar produkter och tjänster utifrån era behov med helhetsansvar för att er verksamhet ska fungera på ett effektivt och problemfritt sätt.

45+

Medarbetare

Vår kompetens och erfarenhet är livsviktig, men det är vårt personliga engagemang som är vår styrka som mindre leverantör.

24/7

Support

Vår helpdesk hjälper till med alla typer av ärenden och fungerar som ert företags externa IT-avdelning. Givetvis med hjälp dygnet runt. Året runt.